تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که چرا مادربزرگها با شلوار زاپدار با همان ریشریش شما با پوزخند مخالفت میکنند؟ یا تا به حال وقتی شلوار زاپدار مورد علاقهتان را پوشیدهاید، جملاتی مانند: «شلوارت را بید زده؟» یا «برای خریدن یک شلوار نو به پول احتیاج داری؟» را شنیدهاید؟ این نظرها باعث خشمگین شدن شما میشوند، هر چقدر هم که مطمئن هستید که یک ترند فشن را پوشیدهاید. امروزه شلوارهای زاپدار مورد علاقهی بسیاری از مردم هستند و مدلهای زیادی هم در بخش زنانه هم مردانه و حتی بچگانه وجود دارد. در این پست به بررسی فلسفهی شلوار زاپدار و همچنین نکاتی که باید برای پوشیدن آن رعایت کنید، میپردازیم.
1. تعیین میزان زاپ شلوار
دوست دارید میزان زاپ شلوار شما در چه حدی باشد؟ یک قانون کلی در این مورد وجود دارد که هر چه اندازه لباس جین کوچکتر باشد، میزان زاپ آن باید کمتر باشد. مثلا اگر شلوار دمپا گشاد دارید باید میزان زاپ آن بیشتر از شلوار جذب و لوله ای باشد و یا اگر شلوارک به پا دارید، میزان زاپ آن بیشتر از شلوار در حالت معمولی باشد.
2. انواع زاپ
معمولا سه نوع زاپ وجود دارد که هر تولید کننده با توجه به کشش بازار و نیاز مشتری نوعی را برای انواع مدل های جین تعیین میکند. از جمله زاپ کامل که یک تکه از شلوار به طور کل پاره و سوراخ می باشد، که این مدل بدن نما می باشد. نوع دوم که صورت ریش ریش می باشد و بدن نمایی کمتری دارد. مورد سوم که مورد توجه عموم مردم نیز میباشد و پر فروش تر است، مدلی است که تنها چند خراش و ساییدگی کوچک روی جین قرار می گیرد و به هیچ وجه بدن نما نمی باشد.
3. محل زاپ
عقیده متخصصان مد بر این باور است که زاپ نباید در جهت عمودی شلوار قرار بگیرد، زیرا باعث می شود تارو پود جین خیلی زود از هم بپاشد. اگر زاپ کامل را انتخاب کرده اید، نباید روی جیب پشت شلوار با روی ران پا باشد. روی ساق پا نیز معمولا زاپ قرار نمی دهند. حالت ریش ریش هم بهتر است روی زانو نباشد، زیرا در صورت نشست و برخاست پاره می شود.
4. در نظر گرفتن محل پوشیدن
قبل از انکه شلوار زاپ دار را انتخاب فرمایید، دقت کنید که شلوار را برای چه محلی میپوشید. پوشیدن شلوارهای زاپ دار برای مراسمات تقریبا رسمی و یا محل کار و دانشگاه اصلا گزینه مناسبی نمی باشد.